HTML

Miről szól a vegAmour

Csak kotyvasztok. Ha jól sikerül, azt alkotásnak nevezem. Nem szeretek órákig ácsorogni a konyhában, ám ami elkészül, az legyen finom és különleges. Ja igen, hús nélkül. Hogy miért? Mert az állatokat inkább csak simogatom. A halat nem. Azt néha megeszem. A pacalpörkölt vagy a töltött káposzta receptjét itt ne keresd! De ha kételkedsz, hogy hús nélkül is ehetsz finomat, akkor figyelj!

Címkék

Afrika (1) afrodiziákum (1) ananász (1) ásvány (1) avokádó (1) avokádókrém (1) Balaton (1) banán (3) bazsalikom (2) bébispenót (1) Boccaccio (1) bor (1) brokkoli (2) Budai Vár (1) Budapest (2) burgonya (3) burgonyapüré (1) búza (1) camembert (1) citrom (1) csoki (2) csokoládé (1) desszert (4) dinnye (1) dió (4) Donal (1) édesség (1) egészség (2) egyszerű (1) eper (3) Erdély (1) étcsokoládé (2) Facebook (1) fahéj (1) fánk (3) farsang (3) fesztivál (2) feta (1) fettuccini (1) Food Network (2) frittata (1) fusili (1) fűszer (1) gasztroprogram (6) gesztenye (1) gofri (1) gomba (5) Görögország (1) gyümölcs (1) hal (1) Halloween (1) hortobágyi (1) ital (1) kálcium (1) karácsony (4) karfiol (1) keksz (4) kelesztés (1) kelt tészta (1) koktél (1) kókusz (1) kókuszzsír (1) konyha (1) krumpli (1) krumplilángos (1) kürtőskalács (1) kuszkusz (1) laktózmentes (1) lángos (1) lasagne (1) lazac (3) lekvár (3) lepény (1) leves (3) liszt (1) málna (2) mandula (1) mascarpone (2) medvehagyma (1) meggy (1) mézeskalács (1) Mikulás (1) Milka (1) muszaka (1) narancs (1) Nutella (2) Oreo (1) ősz (1) padlizsán (1) padlizsánkrém (1) palacsinta (4) pálinka (1) panini (1) paradicsom (3) paradicsomleves (1) parmezán (1) petrezselyem (1) Philadelphia (2) pirítós (1) pite (1) pogácsa (3) pörkölt (1) puding (1) recept (51) répa (1) rizs (1) rizsfelfújt (1) rozé (1) rukkola (3) sajt (12) sajtkrém (2) sajtkrémleves (1) sajtkrokett (1) saláta (3) snidling (2) sóska (1) spárga (1) sütemény (7) sütés (1) sütőtök (1) szendvics (3) szénhidrát (1) szezámmag (1) tagliatelle (1) tej (1) tejföl (2) tél (1) tészta (8) tévé (1) tócsni (1) tojás (2) tök (2) tökmag (2) tonhal (1) tönköly (2) torta (1) turmix (1) túró (6) túrógombóc (1) túrós batyu (1) vanília (3) vega (2) vilagiz (5) vinetta (1) vitamin (1) vodka (1) Zamárdi (1) zeller (1) zöldség (2) zsemle (1) Címkefelhő

Legjobb receptes blogok

Jöhet a sajt minden mennyiségben, és formában. Még krémesen is. Az első krémsajtot William Lawrence amerikai tejtermelő készítette 1872-ben, és a termékeket 1880-tól the Empire Company néven kezdte el forgalmazni fóliázott csomagolásban.

Philadelphia_Chives125g_3D_low.pngA márkát a későbbiekben Philadelphia névre keresztelte, mivel Philadelphiát abban az időben a legjobb minőségű élelmiszerek fővárosának tartották. A New York-i Phoenix Cheese Company 1903-ban megvásárolta a Philadelphia védjegyet, az 1928-as egyesülés óta pedig már a Kraft Cheese Company – 2012 óta Mondelez International - gyártja a krémsajtokat. A Philadelphia mára a világ egyik vezető krémsajt márkája lett.

A Philadelphia krémsajt a 19. század végén kezdte pályafutását és mára egy külön fogalom lett a krémsajtok piacán. Az évek során különlegesen selymes ízvilágával milliók gyomrát hódította meg és vált mindennapi étkezésük szerves részévé. A termékek jó ideje Magyarországon is kaphatóak, így már itthon is széles rajongótáboruk van. Mostantól – sokunk nagy örömére – két új ízzel bővült; jövő év elejétől pedig elérhető lesz a laktózmentes verzió is.

Philadelphia_3DFront_Salmon125g.pngAz új snidlinges változat kiváló választás a karakteresebb ízek kedvelőinek. Egy szelet teljes kiőrlésű kenyérre kenve ő lehet a legtökéletesebb harapás, és a megszokott ízek után egy ilyen szendvicset gyermekünk is talán nagyobb kedvvel majszol el uzsonnára. Hétvégén a családot is elkápráztathatjuk, ha például snidlinges krémsajttal töltött csirkemellet készítünk ebédre.

A kaporral megbolondított lazacos verzió igazi luxus a gyomornak. Azon kívül, hogy egy minőségi pékáruval összeházasítva szintén jó eséllyel indulhat a tökéletes szendvics címért, remek alapanyag lehet ínyenc vendégváró falatkák elkészítéséhez. Könnyedén felturbózhatjuk vele a hagyományos hidegtál ételeket, például a sonkatekercset vagy a töltött tojást, de nyers zöldségeket is mártogathatunk bele.

A Philadelphia krémsajtok remek megoldást kínálnak mindazoknak, akik nemcsak a gyorsaságra, de a minőségi és egészséges ételek fogyasztására is törekednek. A termékeket vegetáriánusok is fogyaszthatják, nem tartalmaznak glutént és géntechnológiával módosított összetevőket.

Címkék: lazac sajt snidling sajtkrém Philadelphia vilagiz

komment

süti beállítások módosítása